Smits kozijnen Duurzame kozijnen

Gemakkelijk online calculeren & bestellen

Gratis voor al onze dealers, een gemakkelijke en moderne tool die de calculatie en verkoop van kozijnen een 'boost' geeft.

Kozijnen online samenstellen 

Met Webkozijn kun je rechtstreeks bij ons calculeren en bestellen. Je bent altijd verzekerd van up-to-date prijzen en wij kijken bij vragen snel even met je mee.

Direct produceren

WebKozijn is niet een tool met alleen maar mooie plaatjes. Je kunt er direct een echt kozijn mee samenstellen dat ook direct geproduceerd kan worden. Als kozijnen besteld zijn, worden de gegevens uit de cloud rechtstreeks bij onze werkvoorbereider afgeleverd. Het kozijn kan vervolgens geproduceerd worden in onze CNC gestuurde fabriek.

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas wederverkoper, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Meer wederverkoper-beloften

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze wederverkoper beloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Kijk snel al onze beloften!

Smits kozijnen project huis.

Ook wederverkoper van Smits worden?

Heb jij een montage bedrijf en spreekt het samenwerken met Smits kozijnen & isolatieglas je aan? Dan zoeken wij jou! Door de groeiende vraag uit de markt naar duurzame kozijnoplossingen zoeken wij extra wederverkopers om onze klanten gezamenlijk van dienst te kunnen zijn.

Overtuigd? Meld je dan nu aan!

Onze wederverkopers, altijd dichtbij!

Bekijk onze wederverkopers