Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

Smits kozijnen Duurzame kozijnen
Digitale bouwtekening voor nieuwbouwproject.

Onze dealers maken het verschil

Als fabrikant van duurzame kozijnen werken we samen met een hecht dealernetwerk in heel Nederland. Zij zijn stuk voor stuk specialist in het adviseren, verkopen, leveren en monteren van onze kozijnen. En altijd dichtbij voor het leveren van uitstekende service met kennis van de lokale situatie. Op het kaartje vind je ongetwijfeld een in jouw buurt waar je direct contact mee kunt maken.

De voordelen van een goede dealer

Met meer dan twintig dealers door heel Nederland kan Smits altijd voldoen aan het leveren van topkwaliteit met service om de hoek. Onze dealers kenmerken zich door vakkundigheid, kennis van zaken en jarenlange ervaring montage. Bij elke dealer kun je vrijblijvend terecht voor professioneel advies.

Kwaliteit

Maatwerk

Vakmanschap

Garantie

Service

Dealer worden

We staan altijd open voor een kwalitatieve uitbreiding van ons dealernetwerk. En we bieden daarvoor een uitstekend pakket aan goede voorwaarden voor een succesvol partnership. Zo kunnen we onze dealers op veel fronten ondersteunen. Met technische kennis, met showroominrichting, met online salestools, met verkoopondersteuning en met het genereren van nieuwe leads. Zo kan elke dealer in zijn eigen verzorgingsgebied een optimaal rendement behalen. Maar een goede samenwerking begint natuurlijk met een goed gesprek.

Neem gerust contact met ons op om eens verder te praten over de mogelijkheden voor een dealercontract. Onze commercial manager Patrick Heijckers maakt graag een afspraak. Hij is bereikbaar op 06-26134085 of via onderstaand contactformulier.

Vind een dealer in je buurt

Als fabrikant van duurzame kozijnen werken we samen met een hecht dealernetwerk in heel Nederland. Zij kunnen je uitstekend adviseren bij de keuze voor het beste kozijn.

Kozijn dealer
Glas dealer