Smits kozijnen Duurzame kozijnen
Kunststof kozijn op maat gemaakt.

Met onze wederverkopers maken wij het verschil

Online reken- & bestelmodule
Kozijnen & glas in 1 levering
Service in eigen huis
Actieve marketingondersteuning
Smits kozijnen project huis.

Samenwerken met Smits Kozijnen 

Als Nederlandse fabrikant van duurzame kozijnen en isolatieglas werken we samen met een hecht dealernetwerk in het hele land. Zij zijn stuk voor stuk specialist in het adviseren, verkopen, leveren en monteren van onze kozijnen. Altijd dichtbij voor het leveren van vakmanschap & service op een hoog niveau. Én met een lokaal persoonlijk gezicht voor hun klanten.

Persoonlijk en dichtbij

Smits Kozijnen gaat voor langdurige samenwerkingsverbanden met dealers. Openheid, heldere afspraken en persoonlijk zakendoen zijn hierbij onze uitgangspunten. Gelukkig hebben we ook veel te bieden. Dat hebben we samengevat in onze dealerbeloften. Geïnteresseerd om dealer te worden? Neem dan gerust even contact op. We vertellen je graag meer.  

Ben jij geïnteresseerd in het samenwerken met Smits Kozijnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Met Smits kun je bouwen!

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze dealerbeloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Kozijnen & glas in 1 levering

Al jouw bestellingen worden compleet geleverd, isolatieglas & kozijnen. 1 bestelling en 1 levering, wel zo handig!

Meer weten?

Online reken & bestelmodule

Gratis voor al onze dealers, een gemakkelijke en moderne tool die de calculatie en verkoop van kozijnen een 'boost' geeft.

Meer weten?

Service in eigen huis

Ook als de order is afgerond staan we voor je klaar met service en nazorg. Behalve goede garantie op al onze leveringen, krijg je standaard toegang tot onze productspecialisten voor al je vragen.

Meer weten?

Persoonlijk zaken doen & advies

Een persoonlijk contactpersoon die je gemakkelijk kan bellen voor advies of met de vraag om even met je mee te denken.

Meer weten?
Fabriekshal met kunststof kozijnen.

Eigen productie in Nederland

Zowel onze kunststofkozijnen, hefschuifpuien en ons isolatieglas produceren wij zelf in Nederland. Dus standaard de juiste kwaliteit en altijd dichtbij.

Meer weten?

Actieve marketingondersteuning

Bouwen met Smits doen wij samen, ook op gebied van marketing campagnes & reclame uitingen. Samen maken we jouw bedrijf en Smits Kozijnen bekend in jouw werkgebied.

Meer weten?
Smits vrachtwagen - eigen transport.

Dealer worden?

Bij Smits Kozijnen breiden we uit en zijn wij opzoek naar kwalitatieve uitbreiding van ons dealernetwerk. Wij bieden een uitstekend pakket aan goede voorwaarden voor een succesvol partnership. Zo ondersteunen we onze dealers op veel fronten. Met technische kennis, showroominrichting, online reken & bestelmodule, verkoopondersteuning en met het genereren van nieuwe leads in jouw regio. Zo kan elke dealer in zijn eigen verzorgingsgebied een optimaal rendement behalen.

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas dealers, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Onze dealers, altijd in de buurt

Bekijk onze dealers