Smits kozijnen Duurzame kozijnen
Fabriekshal met kunststof kozijnen.

Eigen productie in Nederland

Zowel onze kunststofkozijnen, hefschuifpuien en ons isolatieglas produceren wij zelf in Nederland. Dus standaard de juiste kwaliteit en dichtbij.

Online reken- & bestelmodule
Kozijnen & glas in 1 levering
Service in eigen huis
Actieve marketingondersteuning

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Bij ons ben je aan het juiste adres voor kunststof kozijnen, deuren, hefschuifpuien en isolatieglas. In onze eigen fabriek in Gemert (Noord-Brabant) maken wij iedere klantspecifieke bestelling op maat.

Doordat we zeker zijn van de kwaliteit leveren we 10 jaar garantie op al onze kozijnen en deuren.

Als Erkend Smits Kozijnen & isolatieglas wederverkoper kun je jouw klanten een sterk merk verkopen met kozijnen die gemaakt worden in Nederland. Dat betekent: goede kwaliteit uit een fabriek die ze gewoon kunnen zien én en bellen. Daarnaast kun jij eenvoudig en snel met ons communiceren. We zijn altijd bereikbaar en jij hebt 1 vaste contactpersoon. Wil je komen kijken bij on in de fabriek? Dan ben je van harte welkom!

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas wederverkoper, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Meer wederverkoper-beloften

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze wederverkoper beloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Bekijk snel al onze beloften!

Smits kozijnen project huis.

Ook wederverkoper van Smits worden?

Heb jij een montage bedrijf en spreekt het samenwerken met Smits kozijnen & isolatieglas je aan? Dan zoeken wij jou! Door de groeiende vraag uit de markt naar duurzame kozijnoplossingen zoeken wij extra wederverkopers om onze klanten gezamenlijk van dienst te kunnen zijn.

Overtuigd? Meld je dan nu aan!

Onze wederverkopers, altijd dichtbij!

Bekijk onze dealers