Smits kozijnen Duurzame kozijnen

Persoonlijk zaken doen & advies

Een persoonlijk contactpersoon die je gemakkelijk kan bellen voor advies of met de vraag om even met je mee te denken. 

Online reken- & bestelmodule
Kozijnen & glas in 1 levering
Service in eigen huis
Actieve marketingondersteuning

Persoonlijk contactpersoon bij Smits

Succesvol zijn wij alleen maar samen, zo zien wij dat. Je bent dan ook geen nummer en hebt een persoonlijk contactpersoon die je gemakkelijk kan bellen voor advies of met de vraag om even met je mee te denken. Zo hebben wij dat altijd gedaan en dat blijven wij doen! 

Met Smits bouw kun je bouwen!

Bij Smits gaan we verder dan alleen het leveren van kozijnen & isolatieglas. We streven ernaar om op elk vlak van onze samenwerking méér te bieden en jou als partner verder te helpen en te ontzorgen. Dit komt tot uiting in onze persoonlijke en volledige dienstverlening. Je bent dan ook slechts één telefoontje verwijderd van jouw vast contactpersoon en ervaren technische adviseurs. We denken met u mee en ontzorgen je, zodat je snel verder kunt.

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas dealers, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Meer wederverkoper-beloften

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze wederverkoper beloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Bekijk snel al onze beloften!

Smits kozijnen project huis.

Ook wederverkoper van Smits worden?

Heb jij een montage bedrijf en spreekt het samenwerken met Smits kozijnen & isolatieglas je aan? Dan zoeken wij jou! Door de groeiende vraag uit de markt naar duurzame kozijnoplossingen zoeken wij extra wederverkopers om onze klanten gezamenlijk van dienst te kunnen zijn.

Overtuigd? Meld je dan nu aan!

Onze wederverkopers, altijd dichtbij!

Bekijk onze wederverkopers