Smits kozijnen Duurzame kozijnen

Service in eigen huis

Ook als de order is afgerond staan we voor je klaar met service en nazorg. Behalve goede garantie op al onze leveringen, krijg je standaard toegang tot onze productspecialisten voor al je vragen.

Online reken- & bestelmodule
Kozijnen & glas in 1 levering
Service in eigen huis
Actieve marketingondersteuning

De beste service, ook na de levering

Behalve goede garantie op al onze leveringen, krijg je standaard toegang tot onze productspecialisten voor al je vragen.

Onze dealer-belofte:

We vinden het belangrijk om je op alle mogelijke manieren te kunnen ondersteunen. Ook als de order is afgerond en de kozijnen al geleverd en gemonteerd zijn. Heb je bijvoorbeeld even capaciteitsgebrek, dan kunnen we ook helpen met onderhoud en service. Of zelfs met de montage als dat je een keer beter uitkomt. We kunnen als onderdeel van VHZ makkelijk een beroep doen op een groot team van eigen service- en montagespecialisten.

Kozijn Service Nederland

Alle kwaliteitsmeldingen meldingen worden door een specialist opgepakt vanuit ons zusterbedrijf Kozijn Service Nederland. Vakkundig en met een statusterugkoppeling van de meldingen. Word ook een van onze vertrouwde kozijnen- of glasdealers, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Altijd de juiste service in de buurt!

Word een van onze vertrouwde kozijnen of glas wederverkopers, en ontdek wat dit jou en je klanten oplevert!

Meer wederverkoper-beloften

Met Smits Kozijnen kun je bouwen! En dat doen wij samen op basis van onze wederverkoper beloften, waarmee we veel zorgen bij je wegnemen. Zo kunnen jullie je optimaal richten op je klanten!

Bekijk snel al onze beloften!

Smits kozijnen project huis.

Ook wederverkoper van Smits worden?

Heb jij een montage bedrijf en spreekt het samenwerken met Smits kozijnen & isolatieglas je aan? Dan zoeken wij jou! Door de groeiende vraag uit de markt naar duurzame kozijnoplossingen zoeken wij extra wederverkopers om onze klanten gezamenlijk van dienst te kunnen zijn.

Overtuigd? Meld je dan nu aan!

Onze wederverkopers, altijd dichtbij!

Bekijk onze wederverkopers